MA 3R COLECT

Str. Constructorului, nr. 3

Slatina, jud. Olt

Email: office@macolect.ro

TRANSPORT DESEURI

Una dintre activităţile importante desfăşurate de firma MA 3R COLECT o reprezintă transportul deşeurilor pe teritoriul României cât şi în statele UE, cu respectarea HG 1061/2008. Licenţa de transport deţinută de societate, atestatul de consilier de siguranţă şi certificatele ADR  pentru conducatorii autovehiculelor şi parcul auto de ultimă generaţie sunt garanţia că aceasta activitate se desfaşoară în deplină siguranţă, fără efecte negative asupra mediului.


Astfel SC MA 3R COLECT SRL transportă pentru colaboratorii săi, o gamă largă de deşeuri - feroase, neferoase, periculoase etc prin intermediul unui parc auto diversificat:

  • Autospecializate performante MAN TGA, cu semiremorci SCHMITZ de 55 de mc pentru deşeuri de volum mare.
  • Autospecializate MAN TGA, cu semiremorci de 35 mc, echipate cu cârlige basculabile şi macarale LOGLIFT 105 Z, capabile să ridice o sarcină de 3 t;
  • Containere (lungimi între 4-7 m, înălţimi între 1.6 şi 2.4 m, volume între 13 şi 35 mc, acoperite sau descoperite, şi ca o noutate pentru piaţa românească - containere pentru deşeuri periculoase.
  • Autoutilitare de 3,5 t pentru transporturile în zonele cu restricție de tonaj;

 

De asemenea societatea noastră deţine:

  • Echipamente de încărcare - descărcare
  • Echipamente de marunţire
  • Echipamente de verificare radioactivitate
  • Aparate portabile de determinare a compoziţtiei chimice a deşeurilor

 

 

Maşinile şi utilajele specifice din dotare se situează la nivel european, existând în acest sens maşini şi utilaje noi, performante, neuzate moral şi fizic.
Firma noastră pune la dispoziție o gamă largă de containere de diferite mărimi, pentru depozitarea deșeurilor reciclabile de orice fel. 
Containerele întrunesc standardele de protecție a mediului și permit eliberarea spațiilor utilitare pentru activități. Sunt disponibile containerele de 10mc și 35mc pentru diferite materiale.


Într-o piaţă în care costurile de transport sunt din ce în ce mai ridicate, MA 3R COLECT SRL încearcă pe cât posibil ca livrarea containerelor să fie facută cât mai aproape de locația cerută, asigurând astfel costuri mai mici de aprovizionare. În aceste containere pot fi depozitate de la neferoase (aluminiu, cupru, alamă etc.) până la deșeuri de fier vechi, cât și de la aparate casnice vechi până la hârtii și cartoane.


Asigurăm atât un raport preț-calitate avantajos, cât și servicii prompte și eficiente din partea personalului.

Membrii echipei noastre iau în serios toate solicitările, indiferent că este vorba de 1 sau 100 de containere, și vă răspund în cel mai scurt timp, oferind cea mai bună soluție care să acopere cererea Dvs.

 

Click aici pentru CERERE DE OFERTA - TRANSPORT DESEURI !